Tuotekategoria Yötäpäivää-linssit

Vertaa hinnat ja tilaa yötäpäivää-linssit eli jatkuvakäyttöiset piilolinssit netistä edullisesti ja helposti!

Yötäpäivää-linssit eli jatkuvakäyttöiset piilolinssit ovat erittäin ohuita ja ne valmistetaan happea tehokkaasti läpäisevästä silikonihydrogeelistä. Silmäsi saavat riittävästi happea – mikä on erittäin tärkeää, kun pidät linssejä silmissäsi jatkuvasti. Lisäksi materiaali sekä linssien pintakäsittely ehkäisevät lian kerääntymistä linssin pinnalle ja auttavat pitämään piilarit kosteina.

Nimensä mukaisesti yötäpäivää-linssejä voidaan käyttää ympäri vuorokauden – myös nukkuessa. Riippuen hieman mallista ja merkistä, suositusten mukaisesti jatkuvakäyttöiset piilolinssit voivat olla silmissäsi jopa 7 päivää putkeen. Tämän jälkeen ne tulisi poistaa silmistä, puhdistaa ja desinfioida. Samoja linssejä voi kuitenkin käyttää jopa 30 päivää, kunhan ne välillä puhdistaa.

Huomaathan kuitenkin, että monilla piilolinssien jatkuva käyttö voi aiheuttaa tulehduksia ja lisätä riskiä saada silmäsairauksia. Käytä siis linssejä aina optikon antamien ohjeiden mukaisesti.

Vertaa & säästä

Hintavertailumme avulla vertaat suosituimpien yötäpäivää-linssien hinnat ja löydät verkkokauppojen parhaat tarjoukset. Näin voit säästää sekä rahaa että aikaa. Voit etsiä omaa linssimerkkiäsi hakumme kautta tai selata tuotteita alta. Vertaa hinnat ja klikkaa tuotesivun nappulasta – viemme sinut suoraan halvimpaan verkkokauppaan, josta voit tilata yötäpäivää-linssit netistä – edullisesti ja nopeasti!