Tuotekategoria Moniteholinssit

Kaksitehopiilolinssit ja monitehopiilolinssit on tarkoitettu korjaamaan ikänäön aiheuttamaa näön heikkenemistä. Nimensä mukaisesti kaksiteholinsseissä on kaksi vahvuutta – yksi ylempänä, jonka kautta näet tarkasti kauas – ja yksi lähempänä, jonka avulla näet lähelle (niin sanottu lukualue). Lukualuea on tavallisesti pienehkö kaistale linssin alaosassa, jolloin isompi osa linssin keskellä ja yläosassa on tarkoitettu kauas näkemiseen.

Vastaavasti kolmiteholinsseissä on kolmas alue erikseen kauko-osan ja lukualueen välissä. Lisäksi on olemassa niin sanottuja progressiivisia moniteholinssejä, joissa voimakkuus muuttuu alhaalta ylös tasaisesti – siis ”liukuvana”. Ylhäältä näet kauas, alhaalta lähelle ja keskeltä vaihelevasti eri etäisyyksille.

Monitehopiilolinssit auttavat sinua näkemään tarkasti sekä lähelle että kauas. Et siis tarvitse erikseen lukulaseja! Jos et aikaisemmin ole käyttänyt monitehosilmälaseja, voi monitehoisiin linsseihin tottuminen viedä aikaa. Kun käyttöön tottuu, tuntuvat ne kuitenkin erittäin luonnollisilta. Monitehopiilolinssejä on saatavina sekä kertakäyttöisinä että kuukausilinsseinä. Niillä voidaan myös korjata hajataittoa (tooriset moniteholinssit).

Vertaa & säästä!

Monitehopiilolinssit ovat tavallisesti selvästi kalliimpia kuin pelkät perinteiset yksitehoiset sfääriset linssit. Siksi hintavertailu kannattaa aina tehdä. Me olemme keränneet tälle sivulle suostiuimpia moniteholinssejä ja niiden hinnat ja tarjoukset useista eri verkkokaupoista. Näin sinä löydät halvimmat hinnat ja tilaat monitehoiset tai kaksitehoiset piilolinssit netistä helposti ja edullisesti!