Tuotekategoria Kuukausilinssit

Vertaa hinnat, löydä tarjoukset ja tilaa kuukausilinssit netistä edullisesti ja nopeasti!

Kuukausilinssit ovat suosituin (käytetyin, yleisin) linssityyppi. Jos käytät piilolinssejä jatkuvasti, ovat kuukausilinssit sinulle myös todennäköisesti halvin vaihtoehto. Kuukausilinsseillä voidaan korjata niin hajataittoa, ikänäköä kuin likinäköisyyttä (-15 D asti) ja kaukonäköisyyttä (+10 D asti).

Nimensä mukaisesti kuukausilinssejä käytetään noin 30 päivää (joillain malleilla tosin 14 päivää) putkeen. Tosin niin, että linssit otetaan yöksi pois silmistä, puhdistetaan ja säilötään yön yli piilolinssinesteessä. Kuukausilinssit ovat hyvä vaihtoehto henkilölle, joka haluaa pitää linssejä jatkuvasti – ne ovat käytännössä oiva vaihtoehto silmälaseille.

Muista kuukausilinsseistä

Kuukausilinsseissä on selvästi suurempi infektioriski kuin päivälinsseissä. Kun samoja linssejä pidetään pitkään, kertyy niihin helpommin epäpuhtauksia – vaikka desinfioisit linssit päivittäin ja säilyttäisit ne oikein.

Siksi on tärkeää, että kuukausilinssit otetaan pois silmistä yöksi aina kun mahdollista. Lisäksi kuukausilinssien kanssa ei tulisi uida, niitä ei saa käyttää optikon suosittamaa aikaa pidempään ja linssien käsittelyssä täytyy aina noudattaa ehdotonta varovaisuutta ja pestä kädet huolellisesti ennen silmiin tai linsseihin koskemista.

Vertailu kannattaa!

Kuukausilinssien hintavertailu auttaa sinua säästämään aikaa ja rahaa! Olemme keränneet eri verkkokauppojen hinnat ja tarjoukset yhdelle sivustolle, jotta sinä löydät halvimmat ja tilaat kuukausilinssit netistä nopeasti, kätevästi ja edullisesti!

Vertaa hinnat alta, tutustu tarjouksiin ja tilaa kuukausilinssit halvalla!