Tuotekategoria Kertakäyttölinssit

Kertakäyttöpiilolinssit on tarkoitettu käytettäväksi yhden päivän ajaksi! Otat siis aamulla uuden parin paketista, asetat ne silmiisi ja illalla otat linssit pois ja heität ne roskikseen. Kertakäyttöpiilareista käytetään myös nimityksiä kertakäyttölinssit ja päivälinssit eli päiväpiilolinssit. Koska avaat joka aamu uuden paketin, päivälinssejä ei tarvitse säilyttää eikä puhdistaa käytön jälkeen kuten esimerkiksi kuukausilinssit pitää.

Kertakäyttölinssit ovat hygienisin ja turvallisin vaihtohto, sillä ne ovat aina silmiin laittaessa puhtaat ja kosteat. Silmätulehdusten ja muiden ongelmien riski on pienempi, sillä päivälinsseihin ei ehdi kerääntyä epäpuhtauksia. Suuri osa asiantuntijoista suositteleekin ensin kokeilemaan kertakäyttölinssejä ja katsomaan miten silmät reagoivat ennen kuin siirryt esim. viikko- tai kuukausilinssien käyttöön.

Koska kertakäyttölinssit vaativat vain vähän aikaa hoitamiseen, ovat ne hyvä valinta aktiiviselle ihmiselle, joka tykkää ajoittan käyttää myös silmälaseja. Voit sujauttaa kertakäyttöpiilarit silmiin esimerkiksi urheilua, bisnestapaamista tai illan rientoja varten – mutta sitten taas käyttää silmälaseja seuraavana päivänä. Jos haluat käyttää piilolinssejä jatkuvasti, ovat kuukausilinssit halvempi vaihtoehto. Kertakäyttölinssit ovat paras valinta heille, jotka käyttävät linssejä vain ajoittain ja niille, joiden silmät ovat herkkiä tulehtumaan.

Vertaa & tilaa päivälinssit netistä

Hintavertailumme auttaa sinua löytämään halvimmat päivälinssit netistä! Katso hinnat, tutustu tarjouksiin ja löydä oman piilolinssimerkkisi halvin hinta. Klikkaa tuotteen sivulla nappulaa ja viemme sinut suoraan verkkokauppaan tekemään tilauksen helposti ja edullisesti!